• Vi kan kopiera i princip alla nycklar på marknaden, hjälpa till med att ta fram nycklar till gamla lås, så som möbler och äldre dörrar. Vi hjälper dessutom till med montering av mekaniska lås, passagesystem, galler, larm, kamerasystem och dörrautomatiker.

    Läs mer här

Våra tjänster inom lås, larm och passagesystem

Kopiering av nycklar

Vi har över 10 000 nyckelämnen i vår butik vilket innebär att vi kan kopiera i princip alla nycklar på marknaden. Har vi inte nyckelämnet hemma, kan vi oftast få hem det samma dag eller dagen efter. Vi kopierar nycklarna medan ni väntar.

Tillverkning av nycklar

Vi hjälper till med att ta fram nycklar till gamla lås, bl.a. möbler och äldre dörrar.

Montering

Vi hjälper er med montering av mekaniska lås, elektromekaniska lås, passagesystem, galler, larm och kamerasystem och dörrautomatiker. Allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna.

Låsöppningar

Har ni problem att komma in hjälper vi till med låsöppningar.

Projekteringar

Privat

Vi kommer hem till Er och ger förslag på vilka åtgärder Ni bör vidta för att få ett säkert hem. Ofta känner man inte till vilka krav som försäkringsbolagen ställer. För mer information, gå till Godkända Lås. Vi tar fram förslag på dörrlås, fönsterlås, larm och annan säkerhetsutrustning för Ert hem.

Företag

Vi kommer till Ert företag och ger förslag på vilka åtgärder Ni bör vidta för att en totallösning inom lås, larm, passersystem och kameraövervakning, där vi samarbetar endast med de ledande leverantörerna inom respektive produktområde. Allt för att få försäkringsgodkända lösningar för just Ert företag.